VAKANTIEWONING LE CHARME DE VRESSE

VERBLIJF IN ÉÉN VAN DE OUDSTE HUIZEN (1875) VAN VRESSE-SUR-SEMOIS, HET KUNSTENAARSDORP LANGS DE OEVERS VAN DE SEMOIS

Reservaties

053631360

0495335611

 Vakantiehuis Le charme de Vresse

Rue Albert Raty 11
5550 Vresse – Sur – Semois

Omgeving van vakantiehuis Le Charme de Vresse

De gemeente Vresse-sur-Semois is bekend als kunstenaarsdorp. In de toeristische dienst en o.a. het gemeentehuis worden dan ook vaak tentoonstellingen gehouden van lokale en andere kunstenaars.

Binnen een straal van 200m. rond de woning zijn er een aantal leuke restaurants met terrasjes, een kinderspeeltuin en een ambachtelijke beenhouwerij waar je ook vers brood kan kopen en bestellen.

Het woud, waaruit de klokkentorens van de 12 dorpen van de gemeente Vresse opduiken, strekt zich uit over 6600 hectaren. Meer dan 400 km uitgestippelde wandelingen brengen u naar de meest schilderachtige plekjes.

In de Semois kan men vissen, kajakken en pootje baden. In de buurt is er ook de mogelijkheid om een mountainbike of quad te huren en in de winter is er gelegenheid om te langlaufen.

Bij een dagje minder goed weer zijn er vele uitstapjes mogelijk: kasteel van Bouillon, versterkte burcht van Sedan (grootste van West-Europa), de leisteengroeves van Alle, de millenniumuitkijktoren te Croix-Scaille, de grotten van Han, Lessive, winkelen in het Franse Charleville. Ook in het recreatiepark Récréal te Alle zijn er veel ontspanningsmogelijkheden, zoals bowling, mini-golf, tafelvoetbal, biljart....